2 Kasım 2010 Salı

NEDEN KALİTELİ ŞEMSİYE?









Yağmur,dünyamızın ihtiyacı olan en önemli doğa olaylarından birisi, fakat biz insanoğlu için yağmuru sadece camın ardından seyretmek güzel,peki ya açıkhavada yağmura yakalandıysanız? Ve gerekli teçhizatınız yoksa hala yağmuru sever misiniz?

Eğer cevabınız hayırsa size gereken kaliteli bir şemsiyedir,ve gereken kaliteli bir şemsiyedir.

Dayanıklı çelik aksamı rüzgarın ters estiği zaman formunu yitirip ters dönmeyecek esnek yapıda olmalıyken,yağmur geçirmez poliamid özellikli teflon kumaşı da kullanım rahatlığı sağlayacaktır.Islansa bile oksitlenme veya paslanma yapmayacak çelik gövdesiyle,tasarım ve görünüm olarak seçkin zevklere hitap edecek ve dünya modasını takipte geri kalmayacak bir zarafete sahip olmalıdır.

Ucuz ürün alacak kadar zengin değilim diyorsanız ve ilk yağmurda gazi olup ikinci yağmuru görmeyen şemsiyeler topluluğuna bir üye daha katmak istemiyorsanız,yapmanız gereken basit:

Bir yerlerde unutulmadığı sürece uzun zaman sizi yağmur ve güneşten koruyacak kötü gün dostunuzla yıllarca beraber olabilirsiniz.

Mini şemsiyeler çantanızın içine kolayca sığıp yer işgal etmezken,baston şemsiyeler büyük koruma alanlarıyla yağmurdan etkin korunmayı sağlar,yani uzun lafın kısası,bir şehir şovalyesinin asla yanından ayırmaması gereken modern-zamanlar silahınızı daha edinmediniz mi?

ŞEMSİYE SATIN ALMAK İÇİN TIKLAYINIZ

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder