26 Ağustos 2011 Cuma

OKULLAR AÇILIRKEN


19 Eylül 2011 tarihinde 2011-2012 eğitim ve öğretim yılı başlıyor.Peki siz hazır mısınız bu yeni seneye?Yukarıdaki resimdeki gibi bir saat alarak görüntünüzü tamamlamaya ne dersiniz?

Gerek tasarımı,gerekse 2030 Japon mekanizmasıyla hem kullanışlı hem rahat.Ayarlanabilir deri kordonuyla kullanım rahatlığı taşıyor,paslanmaz çelik kasası ve 3 atm su geçirmezlik özelliği ile kalpleri çalmaya hazır.Klasik tarzı modernite ile birleştiren bu eşsiz saat sizin vazgeçilmeziniz olacak.

SATIN ALMAK İÇİN TIKLAYINIZ

12 Ağustos 2011 Cuma

SEZON SONU %50'YE VARAN İNDİRİMLER BAŞLADI


İnternetten alışverişin öncüsü,güvenilirliği ve hızıyla da dikkat çeken FNF'te sezon sonu indirimi başladı.Modayı ve stili kullanım rahatlığı ve kaliteyle birleştirerek,sezon sonunda %50'yi geçen indirimler sunuyoruz.Ferrucci , Daniel Klein , Y-London , Belonni , Vegans , Jaga marka saatlerde geniş seçenekli bir koleksiyonu yaz sonu indirimleriyle bütün kitlelere ulaştırabilmenin keyfini yaşıyoruz.Bayan ve erkek kol saatlerinde birçok tarzı,klasik,modern,spor ve fantazi modellerle geniş bir yelpaze ile alışverişi mecburiyetten çıkarıp keyife dönüştürmekten gurur duyuyoruz.

Ayrıca çok farklı modeller ve tarzlardaki güneş gözlüklerimize de bir göz atmalısınız, Rubenis , Almera , Rainwalker , Donatello ve daha birçok marka güneş gözlüklerimiz ile modayı takip etmenizi değil,modanın öncüsü olmanızı garanti ediyoruz.

Alınan her ürün faturası ile birlikte gönderileceği için huzurlu alışveriş imkanını sakın kaçırmayın.

Bizi takip etmeye devam edin.

SATIN ALMAK İÇİN TIKLAYINIZ


3 Ağustos 2011 Çarşamba

TASARIMLA ŞIKLIĞIN İŞBİRLİĞİ : BELONNİ ZİRKON TAŞLI BAYAN KOL SAATİ


Altının görkemiyle beyazın saflığının vücut bulmuş bu yansımasını sizlere sunmaktan gurur duyuyoruz.
Zirkon taşlı,bileğe göre ayarlanabilen şık kordonu,mineral camı ve Japon mekanizmasıyla hem göze hem de gönüllere hitap eden bu şık saat,kolunuzu bir mücevher gibi sarıp sarmalayacak.Ne demişler : ''Mücevherler kadınların en iyi dostudur!'' . Böyle bir dostu kim istemez saat koleksiyonunda?
Ayrıca 32 mm çapında paslanmaz çelik kasası ve 3 ATM su geçirmezlik özelliği sunarken,2 yıl marka garantisi ve adınıza yazılmış garanti belgesiyle de güvenilir alışverişin tadını bir kez daha çıkaracaksınız.

SATIN ALMAK İÇİN TIKLAYINIZ.

FERRUCCİ'NİN SON TASARIM HARİKASI ÇELİK KOL SAATİ


Tüm bayların merakla beklediği ve özen ile kullandığı bir Ferrucci modeli ile daha karşınızdayız. Bu kol saati, çelik bir kasadan yapıldığı için sağlamlığı göz önünde bulundurulduğunda albenisi yüksek bir erkek kol saatidir.3 ATM su geçirmezlik özelliğinin yanı sıra mineral cam dan oluşan ekranı ile şık bir Ferrucci markasını kolunuzda hissettiriyor.
2030 Japon mekanizması ve paslanmaz çelik kordonu kaliteyi zirveye taşırken,42 mm çapındaki büyük kasasıyla tüm vitrinlerde görmeye başladığımız büyük saat akımının öncüsü olmaya aday.
Bu saat,koleksiyonunuzun bir numarası olmaya aday,asla pişman olunmayacak bir alışveriş için sizi dükkanımıza bekliyoruz.

SATIN ALMAK İÇİN TIKLAYINIZ

2 Ağustos 2011 Salı

FERRUCCİ'DEN NİNA RİCCİ MODELİ SİYAH HASIR KORDONLU SAAT


Bu senenin Oscar ödüllerini komple toplayan Black Swan filminden fırlamış gibi duran bu saat, kalp hırsızı olmaya aday.Zarif ve şık tasarımı,bileğe göre ayarlanabilen kordonu ve 2030 japon mekanizmasıyla dikkatleri üzerine çeken bir modelle daha karşınızdayız.
Diğer bütün renkler bir kenara,siyahın asaleti,derinliği,şıklığı bambaşka...
Eğer siz de bu şık saatle tarzınızı tamamlamak istiyorsanız hemen dükkanımıza ışınlanın.

SATIN ALMAK İÇİN TIKLAYINIZ

1 Ağustos 2011 Pazartesi

HANGİ KADIN ALTIN SARISI BİR SAATE HAYIR DİYEBİLİR?






Modayı kaliteyle birleştiren markaları ayağınıza getiren blogumuzda yine gönüllere taht kuracak modellerle karşınızdayız.Ekonomideki değişimler ve altın fiyatlarının yükselişe geçmesiyle altın sarısı saatler yine çok gözde,yine çok moda.Türk kadınlarının altın merakını bilmeyen duymayan yoktur herhalde,işte altın takılarla kombine edilebilecek veya tek başına da kullanılabilecek bu saatlerle aksesuar ihtiyacınızı ve saat keyfinizi birlikte yaşayabileceksiniz.
Paslanmaz çelik kasaları,bileğe göre ayarlanılabilen kordonları,2030 japon mekanizmasıyla görsel şölen yanında kaliteyi de beraberinde getiren bu saatlerle şık ve gösterişli görünümünüzü tamamlamış olacaksınız.

SATIN ALMAK İÇİN TIKLAYINIZ